Időpontfoglalás oltásra
www.vakcinainfo.gov.hu - Regisztráljon a koronavírus elleni védőoltásra!

Nemzeti konzultáció - Nem engedjük be az LMBTQ propagandát az óvodába és az iskolába

2021. október 07. - 10:19

A járvány utáni életről szóló nemzeti konzultáció eredményét is szem előtt tartja a kormány, amikor kitart amellett, hogy nem engedjük be az LMBTQ propagandát az óvodába és az iskolába. A balliberálisok és Brüsszel - egyre több eszközzel - arra akarják rábírni a kormányt, hogy hátráljon meg a gyermekvédelmi törvény ügyében - mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára csütörtökön a kormány Facebook-oldalán megosztott videóban.

Zsigó Róbert hangsúlyozta, a politikai támadások, a médiatámadások, a kötelezettségszegési eljárás mellett Brüsszel már pénzügyileg is "zsarolja" Magyarországot: visszatartja a hazánknak járó pénzeket.
    "Hiába fenyegetnek, hiába zsarolnak bennünket, nem engedjük be az LMBTQ-aktivistákat az óvodákba és az iskolákba" - emelte ki az államtitkár.
    Hozzátette, a kormány kitart amellett, hogy meg kell fékezni a gyerekekre irányuló egyre agresszívebb szexuális propagandát, és ebben a nemzeti konzultáció is segíti, hiszen a válaszadók 97 százaléka egyetértett a kormánnyal ebben.
    "A kormány ennek megfelelően minden vitát vállal a törvényről. Arról a törvényről, ami nem szól másról, minthogy tilos a gyermekekre irányuló szexuális propaganda az óvodákban, az iskolákban és a médiában" - jelentette ki a politikus.
    Zsigó Róbert úgy folytatta, a kormány tervei szerint Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak erről. "Addig is minden csatát vállalunk a magyar gyermekek védelmében" - fogalmazott az államtitkár.MTI 2021. október 7.,