www.vakcinainfo.gov.hu - Regisztráljon a koronavírus elleni védőoltásra!

Dömötör: ha a baloldalon múlna, a bértámogatás, a hitelmoratórium és a védekezést szolgáló szabályok is megszűnnének

2021. február 15. - 19:30

Ha a baloldalon múlna, február végén megszűnne a bértámogatás, a hitelmoratórium és megszűnnének a védekezést szolgáló szabályok is - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Dömötör Csaba a közösségi oldalára hétfőn feltett videóban azt mondta, mivel a járvány nem múlt el, a kormánypártok a veszélyhelyzet meghosszabbítására tettek javaslatot, de a hétfői országgyűlési szavazáson a baloldali ellenzék nem támogatta a sürgős tárgyalásba vételt. Ettől függetlenül a kormánypártok azon lesznek, hogy mihamarabb meg lehessen hosszabbítani a veszélyhelyzetet - fűzte hozzá.
    Az államtitkár úgy fogalmazott, az már látszik, hogy a baloldal visszatért ahhoz a politikához, amelynek lényege: "minél rosszabb a kormánynak és az országnak, nekik annál jobb".
    Hangsúlyozta, hogy ez a politika éppen annyira felelőtlen, mint amennyire érzéketlen. "Érzéketlen arra, hogy a gyors döntéseken most emberéletek és munkahelyek múlnak" - mondta.
    Dömötör Csaba szerint ilyenkor derül ki, hogy a nehezebb időszakokban kire lehet számítani és kire nem. "A baloldalra nem lehet, most sem" - jegyezte meg.

MTI 2021. február 15.