www.vakcinainfo.gov.hu - Regisztráljon a koronavírus elleni védőoltásra!

Amíg a baloldal üres politikai akciókkal van elfoglalva, a kormány a védekezéssel és a vakcinabeszerzéssel

2021. január 26. - 16:37

Amíg a baloldal üres politikai akciókkal, kamu videókkal, a védekezés akadályozásával, és a védőoltás elleni hangolással van elfoglalva, a kormány továbbra is a járvány elleni egészségügyi és gazdasági védekezéssel - reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ arra, hogy a baloldali pártok (MSZP, DK, LMP, a Párbeszéd, Momentum, Jobbik) a parlament rendkívüli ülésének összehívását kezdeményezték a szerintük elégtelen koronavírus-járvány kezelés miatt.

Amíg a baloldal  kamuvideókat gyárt, halálkampányt folytat és támadja a védekezésben résztvevőket, addig a magyar orvosok és ápolók jelenleg is több ezer koronavírusos beteget gyógyítanak a kórházakban, a magyar rendőrök és katonák pedig biztosítják a rendet, a védelmi intézkedések betartását és védik Magyarország határait a baloldal által felkarolt migránsoktól.

Amíg a baloldal oltás-  és vakcina ellenes kampányt folytat, addig a  kormány mindent megtesz azért, hogy mielőbb legyen elég vakcina az idős emberek életének védelméhez, a magyar emberek tömeges oltásához és az ország újranyitáshoz.

Amíg a baloldal eddig csak arra volt képes, hogy az általa vezetett településeken sorra emelje a lakosságot és a vállalkozásokat terhelő adókat, addig a kormány a járvány közepette is bővíti a gyermekes családok támogatását, az otthonteremtési támogatásokat, visszaépíti a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat, csökkenti a magyar vállalkozások adóterheit és bértámogatást biztosít számukra.

Kormányzati Tájékoztatási Központ